KAFKAS'TA YENİ SEZON HEYECANI

KAFKAS

Kafkas Folklor Derneği'nde yeni sezon çalışmaları 106 kişiden oluşan büyük bir ekiple başladı. Kafkas Folklor Başkan Yardımcısı Aydın Sevinç, Amacımız profesyonel bir ekip olmak” dedi.

 

 

 

İnegöl’ün en eski kültür derneklerinden Kafkas Folklor Derneği’nde yeni sezon öncesi eğitim çalışmaları başladı. Kayıt döneminde kayıt yaptıran 70 öğrenci ve hali hazırda ekipte çalışmalarını sürdüren 36 kişi ile birlikte çalışmalara önceki gün start verilen çalışmalara ekip üyelerinin aileleri de seyirci olarak katılım gösterdi.

 

6 AY İÇİNDE ÜST EKİPLE ÇALIŞACAKLAR

Sezonun ilk eğitim çalışmasının ardından açıklamalarda bulunan Kafkas Folklor Başkan Yardımcısı Aydın Sevinç “Folklor Ekibi Sorumlusu Beso Bukaidze ile birlikte yeni sezon çalışmalarına başladık. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ilk etapta Cumartesi ve Pazar günleri iki saat eğitim alacaklar. Diğer ekip arkadaşlarımız ise Perşembe günleri hariç her gün üç saat çalışmalarını sürdürecekler. Yeni dönemle birlikte büyükler ve küçüklerden oluşacak iki ekip kuracağız. Kayıtlarını yeni yaptıran öğrencilerimizin 6 ay içinde üst ekiple çalışmalara katılacak seviyeye ulaşmalarını hedefliyoruz. Amacımız yavaş yavaş profesyonel ekibe doğru geçiş yapmak. Bu bağlamda çalışmalarımızı da başlarmış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22